Produkter/projekter

ERA Elec har udviklet kommercielle produkter og software indenfor flere forskellige områder. Eksempler:

AV/IT projekter

Har deltaget aktivt i stort set alle faser i udviklingen af et omfattende og avanceret elektronisk whiteboard system til Tool-Tribe A/S.
  Systemet er i stand til at opsamle og lagre alt hvad der skrives på en standard whiteboard tavle. Afhængig af versioner kan data lagres lokalt på et Smart Media kort eller en PC - eller sendes on-line via en direkte netopkobling eller via Bluetouth.
   Foruden kompleks elektronik og software har projektet også indeholdt væsentlige opgaver omkring IR, optik, design, integration af plast/elektronik, test setup, testudstyr, produktion mm.


Industrielle produkter

  Industrielle produkter til måling, registrering og styring af vandprocenter i mange forskellige medier spændende fra tobak, marcipan, træ, korn, græs mm.


PLC-systemer

  Mindre PLC-styringer til bl.a vandfiltreringsanlæg og fjernvarmeværker. De har alle været baseret på OMRON SYSMAC CPM1 og NT20S operatørpanel til de mest komplekse opgaver med analoge input, proportionalregulering og operatørindstillinger mm.


ERA Elec - Temperatur sensor, type 3502

Udviklet af ERA og løbende forbedret og optimeret gennem >20 år til især plastindustrien.

Den er baseret på type Ni-CrNi standarden for temperaturfølere (=suverænt mest udbredte standard til dette område og formål). Er kompatibel med et stort antal måleinstrumenter på det internationale marked.

Den er specielt konstrueret til måling af (plast)massetemperaturer. Den er optimeret til en meget hurtig reaktionstid i en plastsmelte samtidig med at den er robust nok til denne opgave.

Sensor elementet er udført i kvalitet: Stainless steel, AIS1316l/H. Det betyder ok til brug sammen til fødevarer, plast legetøj mm.

Den er samtidig velegnet til de fleste andre industrielle måleopgaver for håndholdt temperaturmåling i området -50 til + 500 grd.

Se Temperature sensor type 3502 for en pdf version af datablad.